Halal dan bersih keutamaan kami!

Thursday, February 17, 2011

Bahulu Gulung


Bahulu Gulung



Perisa: Jem nanas
Tanpa kotak : RM2.30/unit
Berkotak : RM2.50/unit
**Kuih dimasukkan ke dalam plastik sebelum dimasukkan ke dalam kotak

Semua gambar dan entri adalah milik Perusahaan Makanan Meru©
TERIMA KASIH DARIPADA PMM

6 comments:

Noor Irma Yati said...

Maaf...Blh Sy Tahu..Kotak Dia Kotak Yg Mcm Mn Yek?

SARAHZAIDI said...

saya dapat doorgift baulu anda (wedding)-baulu yg pecah lapan..sgt sedap terus sy ke blog anda yg tertera di kotak tu..lembut n tak manis...teruskan usaha moga maju jaya..

Anonymous said...

sy suka yang ni.. =) ~FAS~

Anonymous said...

kalo order dlm 1300 kotak..so bahulu gulung dgn kotak jatuh bape RM satu?

Anonymous said...

Salam kalau nak order 1000 siap kotak kira mcam mana?
Kotak kalu tanpa printed boleh
email saya: yanaroslicwa@yahoo.com

Nazrin Emy said...

Nak tanya, ada tak wakil pejual area gombak setapak KL, jika melalui post adakah termasuk bayaran post nya sekali.