Halal dan bersih keutamaan kami!

Thursday, February 17, 2011

Bahulu Pecah 8


Bahulu Pecah 8 atau Bahulu Kosong



Kotak tanpa tangkai : RM1.70/unit
Kotak tangkai : RM1.80/unit
Kotak bertali : RM1.90/unit
**Kuih dimasukkan ke dalam plastik sebelum dimasukkan ke dalam kotak

Semua gambar dan entri adalah milik Perusahaan Makanan Meru©
TERIMA KASIH DARIPADA PMM

47 comments:

aizura said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Assalamualaikum,
boleh saya dapatkan quotation, saya macam berminat untuk menempah bahulu pecah 8 (kosong) beserta kotak bertali (merah/putih) sebanyak 1500 biji, dan dihantar ke Ipoh..

qasih said...

assalammualaikum akk, blh kaso sy harga klu 1000 kat email sy,Kasih_tercipta11@yahoo.com.my

aremat said...

Salam.
Blh sy dptkn quotation bahulu pecah 8 beserta kotak tangkai (merah hitam) sebanyak 1200 kotak. Tuk bln julai nie
Emel suwaibah@kettha.gov.my
tq.

aremat said...

Salam.
Blh sy dptkn quotation bahulu pecah 8 beserta kotak tangkai (merah hitam) sebanyak 1200 kotak. Tuk bln julai nie
Emel suwaibah@kettha.gov.my
tq.

aremat said...

Salam.
Blh sy dptkn quotation bahulu pecah 8 beserta kotak tangkai (merah hitam) sebanyak 1200 kotak. Tuk bln julai nie
Emel suwaibah@kettha.gov.my
tq.

aremat said...

Salam.
Blh sy dptkn quotation bahulu pecah 8 beserta kotak tangkai (merah hitam) sebanyak 1200 kotak. Tuk bln julai nie
Emel suwaibah@kettha.gov.my
tq.

zurina said...

saya dah makan bahulu ni masa majlis perkahwinan sepupu saya last week. Memang sedap dan lembut..memang saya rekomen sebagai cenderahati untuk tetamu.

slumbergurlz said...

assalam....
saye sangat berminat dengan baulu pecah 8...
leh saye dptkan quotation bagi 2000 biji shj & 2000 biji siap kotak bertangkai...
sila email saya di syarifah_nurwahida@yahoo.com
sekian harap maklum....

Anonymous said...

Salam,

Sy berminat untuk membeli secara borong untuk majlis kenduri kahwin.

Sy nk bahulu pecah 8 sebanyak 1000 keatas. Tetapi sy nk tahu harga seunit tanpa kotak (dalam plastik shaja)

Email saya : aznizam_my@yahoo.com

aiden said...

Salam. Boleh saya dapatkan quotation utk tempahan 1000 orang ke atas bagi bahulu pecah 8 dan berkotak tali? Ada gambar tak yang boleh saya go through?


farihah97@yahoo.com.my

Anonymous said...

salam..saya nk tahu harga 1000 bahulu pecah 8 tanpa kotak...dalam plastik jer... email pada sy maria_norani@yahoo.com

dilla said...

salam,

boleh saya thu tempahan untuk kotak bertali sebaik nyer dibuat berapa minggu sebelum majlis...??

dilla said...

tlong reply ke email sya...
nurdilla_87@yahoo.com.my...terima kasih...

Anonymous said...

saya nk tny..brape hrga bahulu pecah lapan nih hrga terbarunya ke?kalau tnpa kotak brape & brape kos utk hntar ke setapak?

omar bdr. tun razak said...

Salam..nak tumpang tanya..kotak bertali tu boleh customize tak? tq

Cik Fizza Lovalova said...

kalau saya nak bahulu pecah lapan tanpa kotak utk 1000pcs brape ye

fiza.annisa@gmail.com

Anonymous said...

Boleh saya dptkn quotation utk 300pcs bahulu pecah 8 serta kotak bertali? Dan kena order brp bulan awal utk tempahan? Kalau nk pakai dalam bulan 11?

Email: azril.izuan@gmail.com

Anonymous said...

Emailkan kpd saya quotqtion utk 1000 pcs bahulu pecah 8 dgn kotak bertali; bahulu kemboja 300 pcs & bahulu lapis nanas 10 pcs. Tq

Email: mananaliza@hotmail.com / mananaliza@gmail.com

FF said...

assalamualaikum, boleh tak nk kotak sahaja utk baulu pecah 8...kotak dalam 2000pcs...tolong email saye harga...

Anonymous said...

salam.boleh saya dapatkan quotation untuk bahulu pecah 8-600pcs. and ada perasa lain tak contoh pandan or any else.thanx.salam. shashaqeerashamlan@gmail.com

ct_nurbaya said...

saya ingin mendapatkan quotation untuk bahulu pecah 8, 1500pcs kotak bertangkai.

emel saya : baya_musa@yahoo.com

noni said...

Salam boleh dptkan best price untuk 1500 biji bahulu pecah 8 dgn kotak bertali

Anonymous said...

Salam boleh saya tahu said bahulu ni

Anonymous said...

salam saya nk tahu harga bahulu pecah 8 tanpa kotak , plastik sahaja , untuk 1000pcs n 500pcs

email ke putericomot28@gmail.com

Anonymous said...

Salam.. boleh send harga utk 1000pcs bahulu pecah 8 tnpa kotak.. email ralph_hana@yahoo.com

zairol said...

salam..
boleh hantarkan quotation untuk harga bahulu pecah 8 untuk 500 kotak bertali dan kotak bertangkai ke emel : zhcorner81@yahoo.com

terima kasih

Anonymous said...

salam...
boleh saya tahu quatotion harga untuk bahulu pecah 8 (1200 biji) sekali dengan harga transport untuk hantar ke taiping, perak. dan saya tahu jika ada perasa lain mcm pandan ke?

email:alia_muhsin@yahoo.com

Anonymous said...

Boleh email kt sy detail bahulu pecah 8 dgn tali dlm 500pcs..n kos penghntaran area kuantan...msjana89@yahoo.com

Anonymous said...

Sy nk 1000pcs dgn kotak bertangkai mysarra86.gmail
.com

Hamizah Mahamad said...

Sy nk 100pcs tanpa kotak boleh kew... nhm.miza@gmail.com... tlg pm quatation. Tq

Nordiyana Ratius said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
Blh sy dptkn quotation bahulu pecah 8 beserta kotak tangkai (purple silver) sebanyak 1200 kotak. Untuk bulan mei 2014. Email ke dagreatgirl84@gmail.com
Tq

Nordiyana Ratius said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
Blh sy dptkn quotation bahulu pecah 8 beserta kotak tangkai (purple silver) sebanyak 1200 kotak. Untuk bulan mei 2014. Email ke dagreatgirl84@gmail.com
Tq

Mohd Fazrul said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

Blh sy dptkn quotation bahulu pecah 8 beserta kotak tangkai sebanyak 700 kotak. Untuk bulan january 2014. Email ke arul_cq@yahoo.com
Tq

Anonymous said...

Adakah hga di atas hga tetap?klu blh nego sy nak quo utk 500 biji bahulu pecah 8 bsama kotak btangkai (putih merah),delivery ke kelantan pd bln Feb 2014 (cny).sila email ke maziera@asemal.com.my

Anonymous said...

salam, bole bg quotation ke email sy mamalin0101@yahoo.com.
sy nak tau rege utk kotak bertali custom made + bahulu pecah lapan dan bahulu + kotak ready made

Zana. Zly said...

Assalam kak...sy nk beli bahulu pecah 8 tanpa kotak dlm qtt 1400..bape akak boleh bg...akak email kat saya yer...rozanahadnan@gmail.com

Anonymous said...

Kalw xd kotak brapa
iedaamanda@yahoo.com

Anonymous said...

salam..boleh email quotation untuk bahulu pecah 8 + kotak untuk 1000 pcs ke atas.. nazmifatin.1904@gmail.com

Anonymous said...

salam..boleh email quotation untuk bahulu pecah 8 + kotak untuk 1000 pcs ke atas.. nazmifatin.1904@gmail.com

Anonymous said...

Boleh saya dapatkan quotation bahulu pecah 8 tanpa kotak utk 1000 pcs. Jika dihantar ke kelantan pada jun 2014. Brp pula kosnya..tolong email ke email saya chikrad@yahoo.com

Anonymous said...

asslm..kalau sy nk bahulu pecah 8 masuk plastik tanpa kotak, berapa ye?
reply ASAP.:) prince_13903089@yahoo.com

Anonymous said...

Blh sy dptkn quotation bahulu pecah 8 beserta kotak tangkai (purple silver) sebanyak 500 kotak.
Untuk bulan 23/march 2014.
Beserta kos penghantaran ke kuantan..
Harap dapat emailkan ke shah.dort@gmail.com

Terima kasih

azlinda said...

Salam... boleh email sy quotation unt 500pcs baulu pecah 8 tanpa kotak..tq
email:azlindazz@gmail.com

Abdul Ghani Kaji said...

Salam. Minimum order berapa banyak utk kotak tanpa tangkai (rm1.70). Berapa kos penghantaran ke kota kinabalu....(email: ghnkaji@yahoo.com)

run^nia in wonderland said...

salam...boleh sy dapat kan quotation harga bahulu pecah lapan dengan kotak dan bertali?
ainzaw@gmail.com

tina comel said...
This comment has been removed by the author.